Kerabit är ett finländskt varumärke för tak- och vattenisoleringsprodukter.

Kerabit är synonymt med inhemska, högklassiga tak- och vattenisoleringsprodukter samt ekologiska lösningar. Hos oss hittar du lämpliga lösningar för alla tak. Vi betjänar professionella i byggbranschen och via järnaffärer även konsumenterna.

De bästa möjliga lösningarna 

De flesta Kerabit-produkterna tillverkas i vår fabrik i Lojo. Vi utvecklar vår verksamhet och våra produkter kontinuerligt för att kunna erbjuda våra kunder de bästa möjliga tak- och vattenisoleringslösningarna. Vår verksamhet har tilldelats flera certifikat och Kerabit-bitumenprodukterna är CE-märkta. 

01.

För alla tak

I Kerabit-sortimentet hittar du högklassiga och funktionella lösningar för alla tak och även andra behov inom vattenisoleringsbyggande.

02.

Ekologiska alternativ

Allt kan byggas mer miljövänligt, även tak. I vårt sortiment hittar du ekologiska alternativ för alla tak, bland annat de koldioxidsnåla Kerabit Nature-bitumentaken.

03.

Nyckelflaggan

Kerabit-bitumentaken som tillverkas i Lojo har beviljats Nyckelflaggan som bevis för inhemskt arbete och hög kvalitet.

Ett stort sortiment

I Kerabit-produktsortimentet hittar du högklassiga produkter för alla tak och bland annat för vatten- och fuktisolering samt fuktspärr i golv. I vårt sortiment finns även ekologiska lösningar, till exempel de koldioxidsnåla Kerabit Nature-bitumentaken, Kerabit Soltak och olika produkter för gröna tak. Utöver Kerabit-produkterna importerar och säljer vi Isola Platon, Mataki, Onduline, Sempergreen och Veg Tech.

 

Laaja tuotevalikoima