Kerabit Nature

Kerabit Nature on vähähiilinen vesikate, jonka valmistamisen hiilipäästöt (GWPtotal) ovat noin 59 % pienemmät kuin tavanomaisen bitumikatteen (Euroopan yleinen arvo, EWA). Kerabit Nature® -tuotteiden tekniset ominaisuudet ovat kuitenkin yhtä hyvät kuin tavallisilla Kerabit-bitumikatteilla. Kerabit Nature® -valikoimasta löydät sopivat tuotteet kaikille katoille.

Kerabitin kehittämä vähähiilinen Kerabit Nature® -tuotesarja palvelee ympäristöystävällistä rakentamista. Kerabit Nature® -katteiden vähähiilisyys saavutetaan mm. korvaamalla osa perinteisistä raaka-aineista uusiutuvilla ja kierrätetyillä raaka-aineilla. Kaikki Kerabit Nature® -tuotteet valmistetaan Lohjan tehtaallamme ja niillä on Avainlippu-merkki.

Pienennä rakennuksen elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä

Vesikatteen valmistuksen hiilipäästöt voivat muodostaa jopa neljänneksen rakennuksessa käytettyjen materiaalien päästöistä. Valitsemalla matalan päästöarvon vesikatteen voit siis vaikuttaa merkittävästi rakennuksen vähähiilisyyteen. Kerabit Nature® -tuotteiden valmistuksen aikaiset hiilipäästöt (GWPtotal) ovat noin 59 % pienemmät kuin vastaavien perustuotteiden (Euroopan yleinen arvo, EWA).

Kestävä ja kierrätettävä bitumikate

Kerabit Nature® -tuotteiden tekniset ominaisuudet ovat ympäristövaikutuksia lukuun ottamatta vastaavat kuin samantyyppisten perustuotteiden ominaisuudet. Erityisen tarkkoja olemme kaikkien bitumikatteidemme vedeneristysominaisuuksista.

Lisäksi Kerabit Nature® -tuotteiden käyttöikä on pitkä, kuten kaikilla Kerabit-bitumikatteilla. Käyttöiän päätyttyä Kerabit Nature® -tuotteet toimitetaan kierrätettäviksi jätelain mukaisesti.

Ympäristöselosteet


Vähähiilisin

Kerabit 3300 UTL Nature

TL 2 raitahitsattava aluskermi.

Kerabit 4100 UT Nature

TL 2 hitsattava aluskermi.

Kerabit 5100 T Nature

TL 2 hitsattava harmaa pintakermi.

Kerabit LESSNOX Nature

Kerabit LESSNOX Nature on vahva valinta ympäristön puolesta.