Ihmisiä sairastuu päivittäin rakennusten huonon sisäilman johdosta. Yleisimmät oireet ovat silmien kirvely, väsymys, allergiat, hengitysteiden tulehdukset ym. Ilmastoitu Platon-lattia poistaa sekä kosteuden että hajun betonilattioista.

Koneellisesti ilmastoitu Platon-järjestelmä muodostaa saumoineen täysin vesitiiviin ja erittäin höyrytiiviin rakenteen, joka poistaa lattiasta kosteuden ja hajut ilmapalstan kautta. Järjestelmän  ansiosta hajut eivät pääse huoneisiin ja alustan kosteus ohjataan hallitusti ulos rakennuksesta.

Mitoitamme Platonin-lattian ilmavirtaukset tietokoneohjelman avulla. Järjestelmään ohjataan ilmaa tietyistä kohdista, muuten rakenne on täysin tiivis. Rakennuksen poistoilmastointi tai erillinen Platon-tuuletin ohjaa kosteuden ja hajut ulkoilmaan.

Varmistamme ilmastoidun Platon-lattian asennuksen seikkaperäisellä  laadunvarmistusohjelmalla. Järjestelmän asentaa valtuutettu asennusliike.

Ratkaisu voidaan käyttää sekä Platon Lattia -levyjen että Platon Multi -levyjen kanssa.

Huomioitavaa

Koneellisesti ilmastoituun lattiaan liittyy aina ratkaisun kehittäneen Isolan tekemä ilmavirtauksen laskenta- ja suunnittelutyö. Tämä on oleellinen osa toimivan järjestelmän aikaansaamista. Tuotteet tulee asentaa valtuutetun urakoitsijan toimesta. Annamme takuun ainoastaan valtuutetun urakoitsijan asentamalle järjestelmälle.

Valtuutettu urakoitsija

Domitrix RT Oy
Reitkallintie 160, 49520 Hamina
puh. 0400 559 295 tai 040 501 9364

domitrix@domitrix.fi
http://www.domitrix.fi/

Lisätietoa koneellisesti ilmastoidusta lattiasta