Kerabit Drain 8 -salaojalevy

Kerabit Drain 8 on HDPE:stä valmistettu nystyrämallinen salaojalevy, jonka yläpinnassa on Typar-suodatinkangas. Kerabit Drain 8 -salaojalevyllä on suuren vapaan nystyröiden välisen ilmatilansa ja lineaarisen nystyrärakenteensa ansiosta erinomainen vedenjohtokyky, joka toimii myös kovassa kuormituksessa. Tuote on testattu 400 kPa kuormituksella.

Kerabit Drain 8 soveltuu erityisesti pihakansirakenteisiin, joissa vaaditaan hyvää veden virtaavuutta kovassa paineessa vedeneristeen päällä.

Kerabit Drain 8 soveltuu myös viherkattojen salaojituskerrokseksi, sekä kevyempiin että käännettyihin viherkattorakenteisiin. Viherkattorakenteissa Kerabit Drain 8 asennetaan aina juurisuojakermin ja muiden vedeneristyskermikerrosten päälle. Käännetyissä rakenteissa Kerabit Drain 8 asennetaan kermien päälle ennen lämmöneristettä.

Korvaa Kerabit QDrain -salaojamaton.

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja Kerabit Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa Saksa
Vaatimustenmukaisuusmerkintä CE
Valmistusmateriaali HDPE, kierrätetty
Nimellispaksuus 8 mm
Nimellispaino 750 g/m²
Rullakoko 2 x 20 m
Pakkauksia / lava 6 rll
Paino / pakkaus 30 kg

Tuote on helppo ja nopea asentaa, leikkaamiseen riittää mattoveitsi. Ylösnostoihin tuote asettuu ryhdikkäästi. Tuotteen sivureunassa on 100 mm limitysreuna asennuksen helpottamiseksi.

Tuotetiedot

Tuotenumero Nimi Väri EAN-koodi
605010 Kerabit Drain 8 -salaojalevy 2 x 20 m 6417547605010