Kerabit Viherkaton kaivokehikko

Kerabit Viherkaton kaivokehikko on tarkoitettu kattokaivon ympärille rajaamaan kasvillisuutta ja suojaamaan kaivoa tukkeutumiselta. Kaivokehikko on valmistettu vankasta haponkestävästä teräksestä, joka kestää hyvin viherkaton rasitukset. Kehikossa on vedenpoistoaukot, joiden kautta vesi pääsee kulkeutumaan salaojituskerroksen kautta kaivolle.

Tuote toimitetaan osina, ja se on valmistettu neljästä identtisestä kappaleesta, jotka kootaan paikalleen kehikoksi. Kulmissa on valmiina asennusreiät, joista kappaleet kiinnittään toisiinsa mukana tulevilla popniiteillä. Kaivokehikko asennetaan viherkaton salaojituskerroksen, esimerkiksi Platon DE 25-levyn tai Kerabit QDrain-salaojamaton päälle. Suodatinkangas, kasvualusta ja kasvillisuus tuodaan kehikon laipan päälle. Suodatinkangas voidaan nostaa kehikon yläreunaan. Kaivokehikon sisäpuoli voidaan haluttaessa täyttää singelillä - toimii lisäsuodatuskerroksena ja viimeistelee katon ulkonäön - tai jättää tyhjäksi, jolloin kaivon ympärillä oleva kermipinta (Kerabit Juurisuojakermi, harmaa) jää näkyviin. 

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa Suomi
Valmistusmateriaali Haponkestävä teräs
Nimellispaksuus materiaalipaksuus 1,0 mm
Mitat 970 x 970 (laipan ulkomitta), 630 x 630 (kehikon sisämitta)

Kehikon korkeus on 132 mm. Kehikon valumareiät ovat kooltaan 6x50 mm, ja ne sijaitsevat 70 mm päässä alareunasta. Kehikon kiinnitysreikien koko on 3,4 mm. 

Tuotetiedot

Tuotenumero Nimi Väri EAN-koodi
4516040 Kerabit Viherkaton kaivokehikko 630 x 630 mm teräs 6417547160403