Kerabit Bitumikattomaali (ent. Bitumimaali) on musta, mattapintainen bitumikattojen hoitoaine ja suojamaali, joka kuivuttuaan muodostaa tiiviin ja kestävän suojakerroksen. Tuote on tarkoitettu jyrkille bitumikatoille (kaltevuus 1:10 tai jyrkempi).

Kuivumisaika 3 - 4 tuntia +20 oC:ssa. Työskentelylämpötila +5 … +25 oC. Bitumikattomaalia ei ohenneta. Sekoita maalia huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Jos yhtenäisen kattopinnan maalaamiseen kuluu useampi astia maalia, sekoita kaikki tarvittava maali ennen maalauksen aloittamista yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Puhdista käsiteltävä pinta pölystä, liasta ja irtoavista pintaosista. Levitä maali siveltimellä tai harjalla. Puhdista työvälineet lakkabensiinillä.

 

Mitat

Käyttökohteet

Bitumikatteiden maalaukseen.

Käyttöohje

Kuivumisaika 3 - 4 tuntia + 20 °C:ssa. Työskentelylämpötila + 5…+ 25 °C. Bitumimaalia ei ohenneta. Sekoita maalia huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana. Jos yhtenäisen kattopinnan maalaamiseen kuluu useampi astia maalia, sekoita kaikki tarvittava maali ennen maalauksen aloittamista yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Puhdista käsiteltävä pinta pölystä, liasta ja irtoavista pintaosista. Levitä maali lastalla. Puhdista työvälineet lakkabensiinillä.

Ympäristöhaittojen ehkäisy

Valmistetta ei saa päästää viemäriin, vesistöön eikä maaperään. Nestemäinen jäte toimitetaan ongelmajätteiden keräyspisteeseen ja tyhjät, kuivat astiat kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa yleiselle kaatopaikalle.

Valmistaja / Valmistuttaja Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa Tanska
Kuivumisaika 3 - 4 tuntia, +20 °C lämpötilassa
Menekki 0,5 - 0,7 l/m²
Astiakoko 10 l
Pakkauksia / lava 24
Paino / pakkaus 10
Paino / lava 265 kg

Tuotetiedot

Tuotenumero Nimi Väri EAN-koodi
15677 Kerabit Bitumikattomaali 10 L musta 6417547156772