Veg Tech VT-Filt -huopamatto

Veg Tech VT-Filt on Xeroflor-maksaruohokatoille tarkoitettu, vettä varastoiva huopamatto. Sen vedenvarastointikyky on noin 8 l/m2 (katon jyrkkyyden kasvaessa vedenpidätyskyky pienenee). Tuotteen paksuus on noin 10 mm ja neliöpaino noin 1200 g/m2. Huopamatto on valmistettu lämpökäsitellystä kierrätystekstiilikuidusta. Huopamatto asennetaan ennen Xeroflor-maksaruoho-sammalmattoa. 

Veg Techin rakenne soveltuu yleensä erityisesti sellaisiin kohteisiin, joihin paksumpaa kasvualustaa ei painon takia voida asentaa. Kasvillisuusmaton alle tulee asentaa VT-Filt-huopamatto ja Xerodrän -salaojamatto sekä juurisuojattu vedeneristys.

Paloluokitus on Broof(t2). Soveltuu kattokaltevuuksille 1:2…1:50.

Tilaustuote.

 

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja Kerabit Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa Liettua
Valmistusmateriaali Lämpökäsitelty kierrätystekstiilikuitu (80 % polypropeeni/polyesteri/polyamidi/akryyli/viskoosi, 20 % puuvilla)
Nimellispaksuus 10 mm
Nimellispaino 1200 g/m²
Rullakoko 1,25 x 16,0 m (20 m²/rll)
Vedenvarastointikyky 8 l/m²
Pakkauksia / lava 12 rll (240 m²)
Paino / pakkaus 24 kg/rll

Tuotenumero 15999

Varastointi

Säilytys kuivassa paikassa.

Asennus

Huopamatto asennetaan puskusaumoin salaojakerroksen päälle. Varmistetaan, etteivät saumat tule samaan kohtaan. Huopamatto suositellaan kasteltavaksi ennen maksaruohon asentamista. Katso ohje ”Veg Tech -maksaruohosammalkaton asennuksesta”. Lisätietoa ohjeesta ”Viherkattotuotteiden asennuksesta ja huollosta”.