Triflex Towersafe nestemäinen vedeneriste tuulivoimaloihin

Tuulivoimalat hyödyntävät luonnonvoimia ja tuottavat puhdasta, uusiutuvaa energiaa. Tuulivoimalan torni ja perustus altistuvat voimakkaille tuulen aiheuttamille voimille, ja turbiinien jatkuva liike rasittaa rakennetta. Voimakkaat muodonmuutosvoimat voivat aiheuttaa halkeamia tornissa ja tornin perustuksissa ja tunkeutuva kosteus voi johtaa pitkäaikaisiin vaurioihin.

Triflex Towersafe on erityisesti tuulivoimaloihin kehitetty pysyvästi elastinen, saumaton ja korkealaatuinen vedeneristysjärjestelmä. Järjestelmä on kehitetty nimenomaan tuulivoimaloiden vedeneristyksiin 40 vuoden kokemuksella.

Nestemäisenä levitettävän ja tukikankaalla vahvistetun ratkaisun avulla saavutetaan korkealaatuinen, pitkäikäinen lopputulos. Järjestelmään kuuluu soveltuvat pohjusteet. Tuulivoimalan perustuksen ja tornin vedeneristämisen lisäksi Towersafe soveltuu myös voimalan roottorin lapojen sekä konehuoneen tiivistämiseen. Towersafella voidaan siten suojata koko voimala monimutkaisine yksityiskohtineen.

Towersafen viimeistelyyn on useita vaihtoehtoja: pinnoitteesta on saatavana useita värivaihtoehtoja. Lisäksi voit valita kulutusta kestävän sileän tai kulutusta kestävän ja liukastumista ehkäisevän karhean pinnan.

Towersafen avulla voimalan vedeneristystyöt voidaan suorittaa alle päivässä, mikä lyhentää seisokkeja ja säästää kustannuksia. Vähimmäisasennuslämpötila on -5°C. Nopeasti kovettuva pinta kestää sadetta jopa jo noin 30 minuutin kuluttua asennuksesta lämpötilasta riippuen.

Triflex Towersafe -vedeneristysjärjestelmän odotettu käyttöikä on 25 vuotta (ETAG 005, korkein suoritustaso). Towersafe soveltuu käytettäväksi myös maan alaisissa osissa, eivätkä esimerkiksi kasvien juuret vahingoita sitä (FLL-testattu).

Huom. Triflex Towersafe -tuotteet on tarkoitettu ainoastaan järjestelmän asentamiseen koulutettujen asentajien käyttöön.