Kerabit LESSNOX

Kerabit LESSNOX on ympäristöystävällinen pintakermi. Tuotteen yläpinnassa on vaalea LESSNOX-sirote, joka hajottaa ilmassa olevia, ympäristölle haitallisia typen oksideja.

Liikenne, puun ja jätteiden polttaminen sekä teollisuus aiheuttavat typpioksidipäästöjä, jotka heikentävät hengitysilman laatua ja vaikuttavat haitallisesti ympäristöön.

Kerabit LESSNOX® on erinomainen valinta ympäristön hyväksi. Se on hitsattava monikerroskatteiden pintakermi, jonka yläpinnassa on vaaleanharmaa titaanioksidilla käsitelty liuskesirote.

Ympäristötietoisen rakentajan valinta

LESSNOX®-sirote nopeuttaa auringon uv-säteilyn aiheuttamaa luontaista typen oksidien hajoamisprosessia. Hajoamisen tuloksena syntyvät nitraatit ravitsevat luontoa ja sen kasveja. Tuote ei sisällä vaarallisia aineita.

Kerabit LESSNOX® -katteen vaaleasta pinnasta on hyötyä myös silloin, kun katolle asennetaan aurinkopaneelit. Viileämpänä pysyvä vaalea kate vaikuttaa positiivisesti aurinkovoimalan tehokkuuteen.

LESSNOX® hajottaa luonnolle haitallisia typen oksideja

  • Auringon uv-säteet hajottavat typen oksideja.
  • Titaanidioksidilla käsitelty sirote kiihdyttää tätä prosessia.
  • Auringon uv-säteet muuttavat typenoksidit nitraatiksi.
  • Sateet huuhtovat nitraatit katolta.
  • Kasvit, puut ja pensaat käyttävät nitraatit hyödykseen.

Tutustu myös Kerabit LESSNOX Natureen

Kerabit LESSNOX Nature -katteessa yhdistyvät molemmat ympäristölle ystävälliset ratkaisumme: tehokas ilman typen oksidien hajoaminen ja vähähiilinen vesikate.

Lue lisää >

Kerabit LESSNOX

Kerabit LESSNOX on valinta ympäristön puolesta.