Kerabit Nature -asfaltinpaikkausmassa

Kerabit Nature asfaltinpaikkausmassa on heti käyttövalmis, liuotinvapaa kylmäpaikkausmassa asfaltissa olevien kuoppien, reikien ja halkeamien korjaukseen.

Tuote on valmistettu bitumi- ja bioöljypohjaisesta sidosaineesta ja kivimurskeesta. Murskeen raekoko on 0-8 mm. Massa kovettuu paineen ja kosteuden yhteisvaikutuksesta. Massa voidaan kastella tarvittaessa kovettumisen nopeuttamiseksi ennen tiivistämistä suhteessa 2 l vettä 20 kg massaa kohden.

Paikkausmassaa voidaan käyttää myös esimerkiksi reunakivien tasaukseen, viemärikansien ympärille ja sahausurien täyttöön. Paikkausmassa on heti kuormitettavissa asennuksen jälkeen.

Voidaan käyttää kesä- ja talviolosuhteissa

 

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja Kerabit Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa Ruotsi
Menekki 20 kg / m² (1 cm kerroksena)
Astiakoko 20 kg
Pakkauksia / lava 33 ämpäriä
Paino / pakkaus 20 kg
Paino / lava 685 kg

Käyttöohje

Puhdista korjattava alue huolellisesti irtoaineksesta. Täytä korjattava alue soralla tai hiekalla ja painele kerros tiiviiksi. Paikkausmassaa varten tulee korjattavan alueen paksuuden olla 1-4 cm. Levitä paikkausmassa ja tarvittaessa kovettumisen nopeuttamiseksi kostuta levitetty paikkausmassa kahdella litralla vettä 20 kg paikkausmassaa kohden. Tiivistä massa esimerkiksi täryttimellä tai ajamalla ajoneuvolla päältä useamman kerran.

Tuote tulee varastoida kosteudelta ja auringolta suojassa alkuperäisessä pakkauksessaan.

Tuotetiedot

Tuotenumero Nimi Väri EAN-koodi
15641 Kerabit Nature -asfaltinpaikkausmassa 20 kg musta 6417547156413