Sempergreen®- salaojamatto 11 C

Sempergreen 11 C on HDPE-muovista valmistettu salaojamatto, joka on suojattu molemmin puolin suodatinkankailla. Salaojamatto soveltuu jyrkille viherkatoille, jotka ovat kaltevuudeltaan 1:5…1:10. Ylimääräinen vesi pääsee poistumaan katolta maton sisällä olevaa nystyrälevyä pitkin. Suodatinkankaat ovat paksusta neulasidotusta polypropyleenistä valmistetut, joten niillä on hyvät kitkaominaisuudet Kerabit Juurisuojakermiä vasten.

 

Mitat

Levyn alapuolella tulee aina olla vedeneristys ja juurisuojaus, esimerkiksi Kerabit kumibitumikermeillä ja päällimmäisenä kerroksena Kerabit Juurisuojakermi.

Valmistaja / Valmistuttaja Sempergreen BV
Alkuperämaa Hollanti
Valmistusmateriaali HDPE (osittain kierrätetty) + PP suodatinkankaat
Puristuslujuus 250 kN/m²
Nimellispaksuus 11,2 mm
Nimellispaino 1240 g/m²
Rullakoko 1,1 x 20 m
Värit salaojamatto musta, suodatinkangas valkoinen
Pakkauksia / lava 8 rll
Paino / pakkaus 27,5 kg

Asennustyö tulee ajoittaa tyynelle säälle, jotta materiaalien nostot voidaan suorittaa turvallisesti eivätkä kevyet materiaalit leviä hallitsemattomasti tai lennä tuulenpuuskissa alas katolta. Sempergreen 11 C asennetaan Kerabit Juurisuojakermin päälle niin päin kuin se avautuu rullalta (kuppien pohjat ylöspäin). Maton molemmissa reunoissa on ylimääräinen 100 mm levyinen suodatinkangaskaista, toisessa reunassa ala- ja toisessa yläpuolella. Salaojamatto tulee peittää kasvualustalla ja kasvillisuudella mahdollisimman pian.

Tuotetiedot

Tuotenumero Nimi Väri EAN-koodi
16011 Sempergreen-salaojamatto 11C 1,1x20 m musta 6417547160113