Kerabit Bio Plus Sammaleenpoistoaine

Kerabit Bio Plus on biohajoava, käyttövalmis sammaleenpoistoaine, joka myydään 5 l astioissa.

Sammaleenpoistoaine soveltuu käytettäväksi kattojen, pihakiveysten, aitojen, markiisien yms. puhdistukseen.

Kerabit Bio Plus -sammaleenpoistoaineen menekki riippuu kasvuston korkeudesta. Jos kasvusto on matalaa, menekki on litra per 10 m2. Kahden kolmen sentin korkuista kasvustoa käsittelee litralla noin 5 m2.

Sammaleenpoisto katoilta tulisi suorittaa ajoissa, kun kasvusto vielä on vähäistä ja matalaa. On mahdollista, että katolla pidemmän aikaa ollut runsas kasvu on vahingoittanut vesikatetta. Tällöin sammaleen poistamisen jälkeen kate tulee tarkastaa mahdollisten vaurioiden ja korjaustarpeen kartoittamiseksi.

HUOM! Tuote on poistunut valikoimastamme.

Mitat

Valmistaja / Valmistuttaja Kerabit Oy, Lohjan tehdas
Alkuperämaa Ruotsi
Menekki 1 l /10 m² - 1 l /5 m²
Astiakoko 5 l
Paino / pakkaus 5 kg

Käyttöohje

Ennen Kerabit Bio Plussan käyttöä harjaa irtonainen kasvusto pois. Ruiskuta Kerabit Bio Plus –sammaleenpoistoaine suoraan kasvuston päälle niin, että se kastuu kunnolla. Jo parin tunnin kuluttua ruiskutuksesta kasvusto alkaa kuihtua ja sade huuhtelee aikanaan kuolleen kasvuston pois. Puhdistumisprosessi jatkuu vuodesta kahteen vuoteen. Tämän jälkeenkin Kerabit Bio Plus ehkäisee uuden kasvuston muodostumista usean vuoden ajan olosuhteista riippuen.

Kerabit Bio Plus -sammaleenpoistoaineen menekki riippuu kasvuston korkeudesta. Jos kasvusto on matalaa, menekki on litra 10 m2 kohti. Kahden kolmen sentin korkuista kasvustoa käsittelee litralla noin 5 m2. Käytä sammaleenpoistoainetta mahdollisimman tyynellä poutasäällä. Älä levitä märälle kasvustolle, sateen aikana tai sateen uhatessa lähitunteina. Käytä levityksen aikana suojavaatteita, -käsineitä, -laseja ja kasvosuojainta. Suojaa ympäröivät pinnat ja kasvillisuus. Kerabit Bio Plus puhdistetaan työkaluista ja vaatteista saippualla ja vedellä. Kiinteät pinnat huuhdellaan vedellä.

Säilytyslämpötila +5 - +40 °C.

Sisältää: Etoksiloidut alkoholit C9 - C11 0,5 - < 2,5 %, Heksyyli-D-glukosidi 0,5 - < 2,5 % sekä Bentsyyli-C12-16-alkyylidimetyyliammoniumkloridi 0,5 - 2 %.

Tuotetiedot

Tuotenumero Nimi Väri EAN-koodi
16135 Kerabit Bio Plus 5 L, sammaleenpoistoaine 6417547161356